Εξόφληση Λογαριασμών με Web Banking Εθνικής Τράπεζας

    Η εξόφληση των λογαριασμών της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής με χρήση της υπηρεσίας Web Banking της Εθνικής Τράπεζας γίνεται ως εξής:

 1. Εισέρχεστε στην υπηρεσία πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη (username) και τον μυστικό κωδικό (password) που σας έχει δοθεί από την τράπεζα γιά το σκοπό αυτό πατώντας εδώ.
 2. Εφόσον τα στοιχεία που δώσατε είναι έγκυρα, βρίσκεστε στην κεντρική οθόνη όπου επιλέγουμε "πληρωμές" και μεταφερόμαστε στην φόρμα των Πληρωμών, όπου κάνοντας κλίκ οπουδήποτε στο πλαίσιο "Οργανισμός" αναδύεται η λίστα κατηγοριών των οργανισμών

  piraeus 1
  στην οποία κάνουμε κλίκ στην επιλογή "ΥΔΡΕΥΣΗΣ" αναπτύσσεται ο κατάλογος των συνεργαζομένων οργανισμών Ύδρευσης


  piraeus 2
  όπου επιλέγουμε τη Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής και στη συνέχεια κάνουμε κλίκ στο πλαίσιο "Λογαριασμός χρέωσης" και επιλέγουμε τον λογαριασμό ΄μας που θα χρησιμοποιήσουμε γιά την πληρωμή.
    
    
   
 3. Τα δύο επιπλέον στοιχεία που χρειάζονται (Ποσό και κωδικός Πληρωμής σε Τράπεζα) βρίσκονται εκτυπωμένα στον λογαριασμό. Αν έχετε δυσκολία να τα εντοπίσετε κάνοντας κλίκ στην επιλογή "έντυπο λογαριασμού"

  μπορείτε να πάρετε επιπλέον πληροφορίες 
  με τη βοήθεια μίας "εικόνας" του εντύπου του λογαριασμού. Αφού τέλος συμπληρώσουμε και το χρόνο εκτέλεσης είμαστε έτοιμοι.
   

ΔΕΥΑ Κομοτηνής

Δημοτική Επιχείρηση
Υδρευσης-Αποχεύτεσης
Κομοτηνής

Μπακάλμπαση 6, 69100, Κομοτηνή
Τηλ. 2531032981
FAX 2531033244
Email : pelates@deyakom.gr

Δήμος Κομοτηνής

Δήμος Κομοτηνήςkomotini logo

logo_white.png