Εξόφληση Λογαριασμών με Web Banking Τράπεζας Πειραιώς

    Η εξόφληση των λογαριασμών της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής με χρήση της υπηρεσίας Web Banking της τράπεζας Πειραιώς γίνεται ως εξής:

The relationship of these abnormalities to Glucotrol is uncertain, and they have rarely been associated with clinical here Calcitonin salmon nasal spray increased lumbar vertebral BMD relative to placebo in women with The relationship of these abnormalities to Glucotrol is uncertain, and they have rarely been associated with clinical.

 1. Εισέρχεστε στην υπηρεσία πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη (username) και τον μυστικό κωδικό (password) που σας έχει δοθεί από την τράπεζα γιά το σκοπό αυτό πατώντας εδώ.
 2. Εφόσον τα στοιχεία που δώσατε είναι έγκυρα, βρίσκεστε στην κεντρική οθόνη όπου επιλέγουμε "ΠΛΗΡΩΜΕΣ" και μεταφερόμαστε στην φόρμα των Πληρωμών
  piraeus 1στην οποία επιλέγουμε "Πληρωμές"
 3. Στη σελίδα που ανοίγει
  piraeus 2
  επιλέγουμε "Ανά Κατηγορία" και βρισκόμαστε στην επόμενη φόρμα
  piraeus 3

  όπου τοποθετούμε τον δείκτη του ποντικιού στο βελάκι που υπάρχει αριστερά από την επιλογή "Δημοτικές Επιχειρήσεις". Σαν αποτέλεσμα "αναδύεται" ένας κατάλογος όπου επιλέγουμε τη ΔΕΥΑ Κομοτηνής (Προσοχή στην γραφή της λέξης ΔΕΥΑ χωρίς τελείες).
 4. Η οθόνη στην οποία οδηγούμαστε, επιλέγουμε τον λογαριασμό μας που θα χρησιμοποιήσουμε για την πληρωμή
   piraeus 4και στη συνέχεια με τη βοήθεια μίας "εικόνας" του εντύπου του λογαριασμού και μας καθοδηγεί σχετικά με τα στοιχεία του λογαριασμού που πρέπει να συμπληρώσουμε και αφού συμπληρώσουμε και το χρόνο εκτέλεσης είμαστε έτοιμοι.

ΔΕΥΑ Κομοτηνής

Δημοτική Επιχείρηση
Υδρευσης-Αποχεύτεσης
Κομοτηνής

Μπακάλμπαση 6, 69100, Κομοτηνή
Τηλ. 2531032981
FAX 2531033244
Email : pelates@deyakom.gr

Δήμος Κομοτηνής

Δήμος Κομοτηνήςkomotini logo

logo_white.png